Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/5/b/abcarla.dk/httpd.www/wp-content/themes/dp_evolve/dynamo_framework/helpers/helpers.layout.php on line 225
(+45) 26 85 17 13

Arbejdsdag

Arbejdsdag Fællesrum 3

Arbejdsdag

Der er to årlige arbejdsdage i AB Carla – én i foråret, og én i efteråret. Varigheden er 4 timer pr. gang, inkl. en fælles frokost med lidt godt at spise og drikke.

Det primære formål med dagen er at vedligeholde ejendommen og fællesarealer. Der bliver ryddet op, gjort rent, malet, renset kloaker, luget ukrudt, vasket vinduer osv.. Ejendommen får den store tur, og bliver renoveret og vedligeholdt i almindelighed. Det sikrer en sund vedligeholdt bygning med lave fælles udgifter, og færre uforudsete regninger.

Det sekundære formål er naturligvis at styrke andelsfællesskabet blandt beboerne. Det er en hyggelig dag, hvor man kommer hinanden ved, og får hilst på sine naboer og medejere i AB Carla. Der er indlagt en fælles frokost halvvejs igennem dagen, hvor vi velfortjent sætter os ned og hygger efter et par timers arbejde.

Så kom og vær med. Det tager kun et timer, og er mest af alt en hyggestund med dine naboer, hvor vi samtidig får taget os af ejendommen.

Er du forhindret i at deltage på den fastsatte dato, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Christian ( tlf. 26 85 17 13 ), for at få tildelt en ekstra opgave som kan løses på et vilkårligt tidspunkt, når det passer ind i din kalender.

Det koster 500kr at udblive fra arbejdsdagen.

Hyggestund efter et større pibefund på loftet, fra arbejdsdag Maj 2014

Hyggestund efter pibefund på loftet, Arbejdsdag Maj 2014.